Zachraňte Mars a navažte kontakt se Zemí - vychází RPG Technomancer
zdroj: tisková zpráva

Zachraňte Mars a navažte kontakt se Zemí - vychází RPG Technomancer

28. 6. 2016 10:35 | Video | autor: Aleš Smutný |

Ode dneška můžete začít hledat odpověď na otázku – překročí studio Spiders své limity? Vychází totiž jejich epické RPG Technomancer, které vás v roli technomancera Zachariase vrhne do spletitých vztahů jednotlivých frakcí na Marsu, stejně jako do konfliktu s místní faounou, která se vyvinula z genetického experimentu. Vydání samozřejmě doprovází i trailer a nedívá se na něj špatně.

Je jasné, že se Spiders snaží s každou svou hrou o krok přiblížit stylu a standardu současných RPG od BioWare. Nechybí tedy soupeřící uskupení, která se snaží o prosazení své vlády, role Zachariase jako vyvoleného, který vše rozhodne, partička společníků, která vás může doprovázet – pokud někoho z nich nenaštvete – a podle videa samozřejmě ani tak oblíbená romance a více či méně nemotorně animovaná scéna oblečeného sexu.

Svého technomancera můžete profilovat v rámci tří stylů boje a při levelování rozdělujete nabyté bodíky do čtyř stromů schopností. Chybět nebude ani crafting, spousta výbavy apod. Na papíře prostě Technomancer nezní vůbec špatně a i koncept Marsu se blýskne zajímavými nápady a konceptem. Jenže, tohle už jsme si říkali několikrát. Of Orcs and Men, Mars: War Logs, Bound by Flame, to všechno jsou hry od Spiders, které měly spoustu potenciálu, ale v rukách francouzského studia postupem času, díky řadě designových chyb, rozbředly do ubíjející průměrnosti.

zdroj: Archiv

Technomancer by ale mohl být hrou, jíž tvůrci konečně naplní potenciál, který v nich někde dříme. Prostředí Marsu má unikátní punc a je vidět, že tým pracuje s universem, které je mu známé – hra totiž navazuje na Mars: War Logs. Nezbývá, než doufat v co nejlepší výsledek. Technomancer vychází dnes na PC, PS4 a Xbox One.

Nejnovější články