Záběry z kooperativního masakru v náhodně generovaném dungeonu z Bloodborne
zdroj: tisková zpráva

Záběry z kooperativního masakru v náhodně generovaném dungeonu z Bloodborne

6. 12. 2014 21:52 | Video | autor: Petr Poláček |

Jak vypadal můj půlhodinový pokus hrát minulý čtvrtek Bloodborne? Asi jako první kroky v Demon's Souls a Dark Souls – po každé smrti jsem se dostal o jednu potvoru nebo skupinku nepřátel dál a měl z toho radost jako malé děcko. Bohužel mě Hidetaka Mijazaki a jeho nohsledi nenechali hrát náhodně generovaný dungeon pod Yharnamem, který jsem viděl jen na záběrech videa, do něhož se můžete hned teď pustit také.

Přístup do dungeonu pod Yharnamem zajišťuje síť speciálních vchodů, u kterých musíte provést speciální rituál s kalichem. Nechci vědět, jak rituál vypadá, co z něj musíte vychlemtat, ale s každým úspěšně provedením rituálem se změní nejenom layout dungeonu, ale též jeho vzhled a rozmístění nepřátel.

Každou jednotlivou podobu dungeonu můžete sdílet ostatním hráčům/kamarádům dle své vlastní volby a samozřejmě můžete dungeon absolvovat v sami, v kooperaci, případně ho s ostatními projít v asynchronním multiplayeru. Volba je vaše, ale hlavně se Bloodborne nelekněte. Troufnu si už nyní tvrdit, že Mijazaki vážně nezklame. Bloodborne vyjde na konci března příštího roku.

Nejnovější články