Záběry z hraní Shadow Warrior 2 jsou plné zajímavé hratelnosti
zdroj: tisková zpráva

Záběry z hraní Shadow Warrior 2 jsou plné zajímavé hratelnosti

23. 6. 2015 19:00 | Video | autor: Honza Konfršt |

Rovnou 15 minut záběrů ze hry nabízí následující video z E3 prezentace Shadow Warrior 2. Pokračování výborné akce z předminulého roku (viz recenze) vyjde v roce 2016 pro PC, Linux, Mac, PS4 a Xbox One, již nyní se však můžete podívat, jak bude akční krvák vypadat, potažmo se hrát. Jisté ale je, že Shadow Warrior 2 bude šílená a krví nasáklá akce, stejně jako původní hra nebo její předloňská reimaginace.

Video začíná procházkou líbeznou krajinou, netrvá to však příliš dlouho a něco se patřičně pokazí. Pak tečou hektolitry krve proudem, hlavně zbraní nemají šanci zchladnout a čepel katany oschnout. Nepřátelé jsou opět fantaskní, hlášky značně tvrďácké a hudba rychle chytá rockový podtext. Zkrátka old-schoolová zábava jak má být. A pokud se vám již zajídají pokusy zavděčit se hráčům všemožnými příběhovými experimenty a rádoby vybudovanou hloubkou vyprávění za pomocí pečlivě vybarvených postav, tak se máte příští rok nač těšit. Shadow Warrior 2 totiž představuje postavy vybarvené jedinou barvou - temně rudou.

zdroj: Archiv

Video představuje i stealth přístup správného ninji a nechybí ani ukázka kooperace, ve které se to nejen lépe táhne, ale ve které se to především lépe řeže. Akce bude probíhat venku, v budovách i na střechách a lehká inspirace parkourem se hře také nevyhnula - hrdina se, jako správný ninja, umí se vší grácií pohybovat i po střechách domů a roznášet radost i shůry.

Další informace o hře najdete v dojmech z E3 dema.

Nejnovější články