Nový update přidádá do World of Tanks historické bitvy
zdroj: tisková zpráva

Nový update přidádá do World of Tanks historické bitvy

16. 4. 2014 19:20 | Video | autor: Aleš Smutný |

Update 9.0 přináší do oblíbené tančíkové akce World of Tanks spoustu změn, vylepšení a nových prvků. Desítka tanků se dočkala hezčích HD verzí a některé mapy byly kompletně přebudovány z hlediska herní funkčnosti i v oblasti vizuálního zpracování.

Jako nejatraktivnější přídavek z updatu mi ale přijde nový mód Historical Battles, který se (překvapení) věnuje zpracování reálných historických bitev v prostředí World of Tanks. Pro začátek budou k dispozici tři bitvy – Kursk, Operace Jarní probuzení a Bitva v Ardenách. V tomto módu se bude bojovat jen s tanky, které se skutečně historických operací účastnily, a dostanete odpovídající munici i vybavení. Nečekejte žádné ahistorické kejkle.

Hra vám munici a vlastně vše sama po dobu trvání bitvy přidá a pak vám přebývající munici zase sebere. Veškeré modifikace pro potřeby bitvy budou provedeny automaticky a zdarma.

Jde o skvělý nápad, který hře propůjčí punc autenticity, jenž mi ve hře chybí. Více vám vysvětlí trailer věnovaný historickým bitvám. Další změny představí zase video, které se věnuje celému updatu 9.0.

zdroj: Archiv

 

zdroj: Archiv

Nejnovější články