Wolfenstein: The New Order a cesta vlakem do Berlína
zdroj: tisková zpráva

Wolfenstein: The New Order a cesta vlakem do Berlína

20. 3. 2014 16:44 | Video | autor: Aleš Smutný |

Na Wolfenstein: The New Order se začínám těšit čím dál tím víc. Ne kvůli vysloveně hernímu obsahu, o tom toho stále víme moc málo, ale kvůli vyprávění a jeho stylu. Je zcela zjevné, že se příběh o tom, jak by se rozvíjel svět pod jhem vítězné Třetí říše, inspiruje u scenáristických béček a sympaticky přehnaných, až komiksově zkarikovaných postav.

Potvrzuje to i nejnovější trailer, který je vlastně upravenou scénou ze hry, kdy hlavní rek, B.J. Blazkowicz jede v utajení vlakem s frau Engel, vyschlou esesačkou, která sebou vozí i svého slizkého árijského zajíčka Bubiho. Jak to bylo dál ohledně ní, Bubiho a testu na čistotu krve se dozvíte z traileru...

Kromě toho ale Bethesda vydala ještě video ze zákulisí tvorby hry. Věnuje se jednomu z členů týmu MachineGames, Tommymu Tordssonovi Björkovi, který stojí právě za touhle příjemně bizarní a přitom atmosférickou scénou a vysvětluje, mimo jiné, co má v popisu práce. Než se videa vrhnete, dodám ještě, že Wolfenstein: The New Order vychází 23. května na PC, PS3, PS4, X360 a Xbox One.

...

 

...

Nejnovější články