WH40K Inquisitior – Martyr v novém videu medituje o krvi a násilí
zdroj: tisková zpráva

WH40K Inquisitior – Martyr v novém videu medituje o krvi a násilí

11. 8. 2016 15:34 | Video | autor: Aleš Smutný |

Warhammer 40,000 by bez pořádných cákanců krve a odletujících končetin rozhodně nebyl tím milovaným vesmírem pochmurné budoucnosti. Tvůrci Warhammeru 40 000 Inquisitor - Martyr z Neocore Games jsou si toho vědomi a tak v jejich chystané diablovce budete moci se svým inkvizitorem prolévat hektolitry krve heretiků a démonů, případně ustřelovat a odsekávat jejich končetiny a když bude vaše víra slabá, skončíte v podobě najemno rozsekaného masa vy.

Je vidět, že hru čeká ještě pár měsíců vývoje, protože animace jsou občas neohrabané, ale samotné video dobře demonstruje to, co tvůrci chtějí ukázat, tedy efekt zásahu těla podle zbraně a především místa, kam se trefíte. Projektily i simulují přenos kinetické energie, takže když budete střílet heretika, jeho postup k vám rozhodně nebude plynulý a ve stylu „houba, která pohlcuje střely.“

Při dobrém míření s odstřelovačkou jde i končetiny ustřelit a s meči samozřejmě useknout. Především ale video představuje grafické zpracování, jaké od hry můžete čekat. Žánrově bude hra blízká Van Helsingovi, za nímž Neocore Games také stojí. Počítejte s otevřeným světem, v němž plníte úkoly a cvičíte svého iknvizitora.

K dispozici bude kampaň pro jednoho hráče i kooperace čtyř, kteří mohou vytvořit inkviziční klan. Multiplayer bude fungovat i v PvP, přičemž spravovat budete i svou vlastní pevnost. Kdy přesně hra vyjde nevíme, ale bude to na PC, PS4 a Xbox One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články