Warhammerovská Man O’ War: Corsair vás naučí stavět koráby
zdroj: tisková zpráva

Warhammerovská Man O’ War: Corsair vás naučí stavět koráby

6. 10. 2015 10:58 | Video | autor: Honza Konfršt |

Námořní Man O’ War: Corsair sice ještě chybí nějaký čas do toho, než dopluje do přístavu a tím i ke svému datu vydání. Jelikož je to ale tématicky netradiční titul (námořní strategie ze světa Warhammeru), můžeme čekat mnoho videí, která se týkají samotného světa a systémů hry. Pohled do zákulisí (nebo, chcete-li, do podpalubí) vývoje hry zprostředkuje hráčům pohled na to, jak se vývojáři perou s přerodem původně deskové hry do její virtuální podoby. První z této řady videí je věnované měřítku a tomu, jak vznikají koráby.

Ve videu můžeme spatřit rovnou dva koráby, ani jednou se však nejedná o finální verze a obě kocábky tak přestavují pouze pohled na pre-alfa verze finálních modelů. Ty pak bude po vodě pohánět engine Unity. Pokud tak pamatujete ještě deskovou více jak dvě dekády starou hru Man O’ War, pak si přiložené video určitě ujít nenechte, neboť nabízí zajímavý vhled do toho, co přerod původně plastové kocábky do té virtuální obnáší.

Těm ostatním a méně pamětlivým pak může přiložené video alespoň v krátkosti představit samotnou hru, ve které se v roli kapitána hráči vydávají na průzkum širých oceánů za účelem zbohatnutí na úkor těch druhých. Těšit se lze na námořní bitvy z pohledu třetí osoby, na velké množství upravitelných bárek, na více jak pět desítek přístavů a koneckonců a díky původní předloze také na svět říznutý řádnou dávkou fantasy, neboť zdejší vody brázdí i orci a skaveni a další verbež ze světa Warhammeru.

zdroj: Archiv

Nejnovější články