Vývojáři Guitar Hero odhalují, jak se rodí falešné živé koncerty
zdroj: tisková zpráva

Vývojáři Guitar Hero odhalují, jak se rodí falešné živé koncerty

22. 4. 2015 13:10 | Video | autor: Honza Konfršt |

Pokud vám nestačilo obsáhlé Petrovo představení nového Guitar Hero titulu, máte další možnost, jak se o novém titulu slavného hudebního rodu dozvědět něco bližšího. Guitar Hero Live si klade velké cíle a autoři slibují, že mají potenciál obrodit specifický žánr hudebních her. Po pěti letech a 40 milionech prodaných kopií předešlých her série se pokračování dalo očekávat, autoři však slibují příchod něčeho velkého a svěžího. Přesvědčit nás o tom má následující zákulisní trailer, který vyzdvihuje především důraz na zážitek ze živých koncertů.

Tedy, tak trochu živé. Hra sice slibuje nabídnout jedinečné zážitky z toho, kterak muzikant nastoupí před davy posluchačů, úplně reálné to však pochopitelně nebude. Ve videu se dozvíte, jak se takový falešný dav ve studiu natáčí a co všechno to obnáší. Ve hře bude přítomný rovněž pohled z první osoby, který slibuje přinést opět o něco reálnější zážitek, ve kterém každá chyba hudebníka zamrzí – můžeme vidět rozezlený dav s hanbatými transparenty vyvedenými na kusu kartonu či rovněž řádně rozčilené kapelníky.

Video také přináší sliby o žánrové nevyhraněnosti hry – vývojáři odvážně tvrdí, že je jedno jaké jsou preference hráčů, přijít na své by si měl prý každý. Stejně tak každý by měl mít možnost si hru patřičně užít i díky novému ovladači. Ten má sice k reálné kytaře poněkud daleko, měl by však nabídnout skutečnější zážitek. Posuďte sami. Guitar Hero Live vychází na iOS, Wii U, PlayStation 3, PS 4, Xbox 360 a Xbox One ke konci letošního roku.

zdroj: Archiv

Nejnovější články