Vyčerpávající video o Far Cry 4 ukazuje tisíc tváří Kyratu
zdroj: tisková zpráva

Vyčerpávající video o Far Cry 4 ukazuje tisíc tváří Kyratu

13. 11. 2014 10:18 | Video | autor: Aleš Smutný |

Far Cry 4 vychází 18. listopadu, kdy snad aktuální kanonáda videí konečně upadne. Následující osmiminutové video je však výjimečně opravdu užitečné, protože v kostce předvádí, co všechno můžete ve hře zažít. Segment o zápletce sice lehce spoileruje, naštěstí se ale zastaví u představení hlavních záporáků a vašich spojenců, což v případě Far Cry 4 není bůhvíjak strašlivé odhalení. Pokud se ale chcete nechat překvapit až od hry, vynechte záběry v časovém rozmezí 1:15 až 3:04.

Trailer je ale v prvé řadě zábavný tunou nadsázky a zdánlivě výstižně ukazuje šílené akční eskapády, ať už jde o odstřelování nepřátel granátometem při plachtění, odjišťování granátů na opasku vaší oběti, nebo vyrábění pojízdných bomb z čehokoliv od tuk-tuku po vojenské náklaďáky.

Překvápko s Šangri-la už bohužel Ubisoft dávno vyzradil, proto nezbývá než se na záběrech videa opíjet potenciálem vandrování po Himaláji. Sympaticky ovšem vypadá i dříve představený PvP multiplayer, ve kterém jsou obě strany z hlediska schopností asymetricky rozdělené, a platí okřídlené „ty máš svaly, já mám čáry.“

Far Cry 4 vychází 18. listopadu na PC, PS4, Xbox One, X360 a PS3.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články