Videorozbor PC verze Rise of the Tomb Raider
0:09:09 | zdroj: tisková zpráva

Videorozbor PC verze Rise of the Tomb Raider

30. 4. 2016 17:00 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Rozdíly mezi PC a konzolovými verzemi řešíme v redakci stejně, jako je řešíte v diskusích. Jen nám chvilku trvalo, než jsme se je rozhodli obsahově postihnout. V následující sérii videí se tedy pokusíme analyzovat PC verze multiplatformových her po stránce grafických a jiných nastavení, abyste měli přehled, co od PC verzí takových titulů můžete očekávat – zejména po stránce nastavení grafiky a ovládání. A začneme s PC verzí Rise of the Tomb Raider, jejíž konzolovou verzi Honza ohodnotil v recenzi vysokou známkou.

Rise of the Tomb Raider s nedávným patchem získala podporu DirectX 12, ale ve skutečnosti lépe vypadá při hraní s DirectX 11. V našem detailním rozboru technologické stránky hry se dozvíte proč. 

Video jsme natočili na herním notebooku MSI GT72S 6QF-021CZ Dominator Pro G Special Edition v konfiguraci Intel Core i7 6820HK 2,7 GHz, NVIDIA GeForce GTX 980 8 GB, 32 GB DDR4 2,13 GHz, 512 GB SSD HDD, Windows 10 Home.

Budeme rádi, když se v diskusi podělíte se svými zkušenostmi s PC verzí Rise of the Tomb Raider, potažmo nám řeknete, proč se vám video líbí, nebo naopak nelíbí. Váš ohlas je pro nás důležitý, abychom věděli, co máme do příště změnit, potažmo jestli o něco podobného vůbec stojíte.

Nejnovější články