Video ze zákulisí představuje dabéry postav z Batman: Arkham Knight
zdroj: Rocksteady

Video ze zákulisí představuje dabéry postav z Batman: Arkham Knight

8. 5. 2015 15:24 | Video | autor: Petr Poláček |

Z každého materiálu o Batman: Arkham Knight mě přepadá deprese. Tma, déšť, spousta z řetězu vypuštěných a povahově i vzhledově zdeformovaných záporáků, co jdou Batmanovi po krku, a pak vyloženě děsivý Scarecrow. Fanoušci komiksů, filmů a her asi kývou hlavou, že tak je to dobře, má to tak být, a věřím jim. Za velmi sugestivní atmosféru ovšem mohou i herci, kteří propůjčili hlas jednotlivým postavám. Rozhodně si tedy zaslouží zpoza svých postav vystoupit a představit se hráčům, o což se stará následující video.

Hlas některých herců už znáte z předchozích dílů série. Taru Strong v roli Harley Quinn, Troye Bakera v roli Two-Face nebo Nolana Northa jako Tučňáka. V Batman: Arkham Knight jim svým výkony budou sekundovat nově příchozí John Noble (Ospalá díra) v roli Scarecrowa s děsivou maskou, Ashely Greeneová (Twilight sága) v roli Barbary Gordon, ale hlavně Jonahtan Banks (Breaking bad, Better Call Saul) v roli Jamese Gordona.

zdroj: youtube.com

Nechci dělat z obyčejného making of videa o dabérech Batman: Arkham Knight bůhvíjakou událost, ale strašně mě baví, když herci vysvětlují proces, během kterého se s postavami sžívali. Když vysvětlují povahu postav a snaží se ji podle sebe charakterizovat. Ve hře na něco podobného většinou není čas a podobná videa mi třeba pomáhají proniknout k podstatě postav, které neznám z předchozích dílů nebo v případě Batmana ani z filmů a komiksů. Podobný druh propagace na mě zkrátka funguje a může mě přivést k hraní hry, kterou bych jinak kvůli dalším předsudkům vynechal v domnění, že to zkrátka není nic pro mě. Stává se vám někdy něco podobného?

Batman: Arkham Knight vyjde pro PC, PS4 a Xbox One 23. června.

Nejnovější články