Video z Wasteland 2 Director's Cut vysvětluje novinky v tvorbě postav
zdroj: tisková zpráva

Video z Wasteland 2 Director's Cut vysvětluje novinky v tvorbě postav

7. 10. 2015 11:08 | Video | autor: Honza Konfršt |

Datum vydání Director's Cut edice Wasteland 2 se kvapem blíží – hra vychází 13. října na PC, Mac a Linux a 16. října pak i na Xbox One a PlayStation 4. A to je samozřejmě vhodná chvíle pro další video a představení dalších novinek. Aktuální ukázka nabízí Brianem Fargem komentovaný pohled na to, jak se ve vylepšené edici tohoto postapokalyptického RPG vytváří parta dobrodruhů a jaké jsou rozšířené taktické možnosti hry.

Komentovaný trailer začíná pohledem na to, co všechno lze na postavách hráčů pozměnit či upravit. Ukázka pokračuje pohledem na novinku Director's Cut edice – systém takzvaných quirků, což jsou speciální schopnosti nebo spíše povahové vlastnosti postav. Každý takzvaný quirk nabízí jak pozitivní vlastnosti, tak i ty negativní, přičemž ve videu můžeme vidět některé opravdu originální, například Asshole. Tenhle chlapík prostě nebude v kolektivu oblíbený.

Dále video ukazuje spíše staré známé věci – jde o taktický přístup k hraní, kdy například vyvýšená pozice znamená na bojišti značnou výhodu, a kdy slepé nakráčení do pasti může znamenat rychlou zkázu klidně pro celou partu naráz. Prostě je zde zdůrazněný prvek, že ke každé situace existuje několik řešení a vzhledem k tomu, že máte svobodu při tvorbě vaší družiny strážců zákona, každý moment je unikátní.

zdroj: Archiv

Nejnovější články