Video z tahovky Blackguards 2 vysvětluje zápletku a nové funkce
zdroj: tisková zpráva

Video z tahovky Blackguards 2 vysvětluje zápletku a nové funkce

6. 11. 2014 15:08 | Video | autor: Aleš Smutný |

Původní Blackguards byla povedenou fantasy tahovkou, ve které navíc nepadala tradiční klišé a spíše se sázelo na temnější ladění a podobně černý humor. Všechny fandy žánru tedy jistě potěšilo promptní oznámení pokračování ze strany Daedalicu. V něm se vrátí starý známý Marwán i „hrdinové“ původní hry. Právě oč v Blackguards 2 půjde vám vysvětlí čerstvé video, jež navíc doprovází první obrázky.

Nicméně se nedozvíte jen o příběhu, ale také změnách v herním systému. Jelikož Backguards 2 znázorňuje tažení proti Marwánovi, budete si vybírat, kudy se svými bojovníky potáhnete. A nepotáhnete jen s nimi, protože do své družinky zabijáků budete moci najímat žoldáky, kteří vám pomohou jak s dobýváním výsep Marwána, tak i bráněním dobytých měst.

Právě obrana měst by měla být jednou z hlavních novinek v Blackguards 2. Zjevně budete moci volit pozici předmětů na mapě, takže si připravíte co nejlepší obrannou pozici. Pokud by ale nebyla účinná, nevěště hlavu ani zajaté nepřátele, protože i znovudobytá města půjde dobýt zpět. Jen počítejte s tím, že vše bude těžší, protože Marwán se už podruhé překvapit nenechá. Blackguards 2 vyjdou zřejmě začátkem příštího roku na PC.

zdroj: Archiv

Nejnovější články