Video z Mafia III upozorňuje na skrytou motivaci Thomase Burkea
zdroj: tisková zpráva

Video z Mafia III upozorňuje na skrytou motivaci Thomase Burkea

25. 8. 2016 9:30 | Video | autor: Honza Konfršt |

S blížícím se datem vydání se toho o třetí Mafii dozvídáme čím dál tím více - prostřednictvím videí. Další z nich navazuje na bleskové představení Thomase Burkea a vybarvuje jej skrze komentář tvůrců v tak trochu jiném světle.

Na postavu Thomase Burkea se Lincoln obrací poté, co je mu jasné, že pomoc potřebuje – mafie jej zrazuje a odvrací se od něj zády, je tedy zapotřebí vybudovat si rodinu vlastní a pomstychtivá hrdá a pomstychtivá se v takovou chvíli celkem hodí.

zdroj: Archiv

Scenárista hry Ed Fowler definuje Thomase Burkea jako ukecanou a zábavnou postavu, která se celoživotně oddává neřestem v čele s alkoholem. To si samozřejmě vybralo daň jak v životě osobním, tak i v tom profesním. Mimo jiné to způsobilo, že vztahy Burkea a mafie nejsou z nejlepších.

A i kvůli tomu se Burke pohybuje s obtížemi – Sal Marcano na něj v minulosti poslal řezníka s páčidlem, který jej částečně zmrzačil. Navrch přišel o syna i území a jeho výchozí pozice tak není aktuálně nejlepší, jenže to z něj zároveň také činí jednu z nejlepších voleb pro cestu pomsty. Společní nepřátelé tak svedou postavy hry na stejnou kolej a udělají z nich nejen přátele, ale i rodinu, za jakou se snad i vyplatí zemřít.

Protože mottem hry je právě to, že rodina nejsou ti, pro něž se jeden narodil, ale ti, pro které je člověk ochotný umřít. A na vlastní kůži si to ověříme 7. října.

Nejnovější články