Video z Deus Ex: Mankind Divided představuje Adama Jensena jako hrdinu nové doby
zdroj: Foto: Square Enix

Video z Deus Ex: Mankind Divided představuje Adama Jensena jako hrdinu nové doby

22. 10. 2015 19:04 | Video | autor: Honza Konfršt |

Vzhledem ke kvalitám Deus Ex: Human Revolution se snad netřeba bát, že by byl Mankind Divided průšvih. A každý další materiál ze hry tento optimistický dojem potvrzuje. Nové video se sice soustředí hlavně na postavu Adama Jensena, ale zároveň naznačuje, jakou péči tvůrci hře věnují v obecném měřítku.

Konec událostí předešlého dílu naznačil, že bioinženýrství není masami příliš oblíbeným odvětvím vědeckého pokroku. Naopak, společnost a NPC ve světě Mankind Divided se na jakkoli augmentované postavy dívá skrze prsty. Co je jiné, není důvěryhodné, natož lepší. Neustálá hrozba teroristických útoků a fakt, že je svět de facto rozdělený na dva znepřátelené tábory, dává tušit jedinému – hrdinu čekají problémy navzdory faktu, že je členem speciálních jednotek a tudíž i ochránce veřejnosti.

Adam Jensen však do takto nehostinného univerza vkročí připravený – záběry na videu tak kupříkladu odhalují vystřelovací nože, nepřátele pouze omračující elektrické náboje vystřelované na dálku a nakonec spatříte i pevné opancéřování, vhodné pro frenetické přestřelky s roboty.

Na vlastní ne-augmentovanou kůži si můžete Mankind Divided vyzkoušet od 23. února, kdy hra vyjde pro PC, PS4 a Xbox One.

Nejnovější články