Video shrnuje 33 unikátních vlastností Arma 3 a upozorňuje na nový datadisk
zdroj: tisková zpráva

Video shrnuje 33 unikátních vlastností Arma 3 a upozorňuje na nový datadisk

23. 1. 2015 16:30 | Video | autor: Adam Homola |

Bohemia Interactive se k vývoji Arma 3 staví skoro jako by šlo o onlineovku. Kontinuálně hru vylepšuje a rozšiřuje placeným i neplaceným obsahem, což dokládají i plány ohledně dalšího velkého datadisku. Nejdříve ale vyjde již dříve oznámené DLC Marksmen, kterého bychom se měli dočkat v prvním kvartálu letošního roku. Až bude DLC s úpravami mechanik střelby venku, dojde na oznámení nového datadisku.

Informaci o novém datadisku tvůrci umístili na samotný konce videa, které rekapituluje 33 informací, jež byste měli o Arma 3 vědět. Video tak zapáleným fanouškům neřekne vlastně nic, ale pro méně znalé hráče nebo úplné nováčky jde o perfektní shrnutí základních faktů o Arma 3.

Vývojáři vytahují hned na začátku z klobouku několik čísel, jako například že se po obrovském herním světě válí přes 1,6 milionu ručně umístěných předmětů, nebo že 50 měst a vesnic spojuje 730 kilometrů silnic. Když už jsme u těch čísel, tak nemůžeme nezmínit 15 různých druhů postoje, což je v rámci akčních her unikát. Ona je ale celá Arma 3 dost unikátní počin.

zdroj: YouTube.com

Ne všude totiž najdete takhle zpracovanou balistiku nebo realistické zpracování zvuku. Střídání dne a noci tady nemá vliv jen na vizuální stránku hry, ale může dost podstatně zamávat s připravenou taktikou. Video se též zmiňuje o DLC Zeus, které z vás udělá "pána jeskyně", kdy nastavujete pravidla a vytváříte scénáře jako nikdy předtím. Zapomenout bychom neměli ani na Steam Workshop, protože fanouškovský obsah rozšiřuje základní hru o nějakých 10 000 scénářů, takže se vám hra jen tak neomrzí.

Jednoduše řečeno, pokud jste někdy potřebovali neználkovi vysvětlit unikátnost Arma 3, pusťte mu tohle video. Po něm by měl mít alespoň hrubou představu oč ve hře jde, ale jak říkají sami vývojáři - 33 věcí je sotva zlomek toho, co v tak komplexní hře jako je Arma 3 najdete.

Nejnovější články