Video-recenze HALO 3
zdroj: tisková zpráva

Video-recenze HALO 3

14. 10. 2007 0:00 | Video | autor: Petr Poláček |

11 z 10 v Oficiálním Alfa Centauri magazínu. Ale přesvědčte se raději na vlastní oči, zda má cenu ztrácet čas se záchranou lidstva před vetřeleckou hrozbou nebo jesli je vše okolo jenom jedno velké marketingové haló.

Autor: Ondřej Broukal
Publikováno: 14.října 2007


Zvětšit zdroj: tisková zpráva Určitě jste již také někdy někde slyšeli či četli o tom, že nejlepší střílečkou v této a ostatních galaxiích je Halo. 11 z 10 v Oficiálním Alfa Centauri magazínu, či "Karbonová medaile" v hvězdném systému Mu Arae by mohly být přesvědčivým důkazem. Ale znáte to, s miliony vynaloženými na důkladnou mediální masáž se dají zařídit nejrůznější divy. Proto jsme tu my a náš neúplatný trénovaný redaktor, abychom vám zcela objektivně předvedli, zda je xboxové Halo 3 opravdu tak dobré a nebo to vše okolo je jenom jedno velké marketingové haló.

Vydejte se tedy s námi do hlubin vesmíru a přesvědčte se na vlastní oči, zda má cenu ztrácet čas se záchranou lidstva před vetřeleckou hrozbou a nebo ne. Zda se vyplatí vzít do ruky otěže některého z vehiklů, pohrát si s kráčejícím kolosem a nebo zarazit svůj světelný meč hluboko do útrob parazitem řízené loutky.

zdroj: Archiv



stažitelná verze ve vysokém rozlišení (97 MB, 720x528 - doporučujeme)

nebo

stažitelná verze v nízkém rozlišení (16 MB, 360x256, DivX)


Další video-recenze na TISCALI: World in Conflict, Medal of Honor Airborne, BioShock, The Darkness, Harry Potter & Fénixův řád, Colin McRae DIRT, Forza Motorsport 2,Resistance: Fall of Man, Two Worlds, Test Drive Unlimited, Command & Conquer 3, Ghost Recon Advanced Warfighter 2, STALKER, Gears of War

Ondřej Broukal
autorovi je 29 let a vystudoval VŠE v Praze; orientuje se na 3D akce, ale nepohrdne ani pořádným RPGčkem či adventurou; v branži začínal jako redaktor GamePage, poté produkoval pořad Top Games a psal i pro GameStar; nyní je na volné noze a pracuje na vlastních projektech
 
 
Ondřej Broukal

Nejnovější články