Video-preview Plants vs Zombies: Garden Warfare i s komentářem Majora Nelsona
zdroj: tisková zpráva

Video-preview Plants vs Zombies: Garden Warfare i s komentářem Majora Nelsona

21. 2. 2014 10:30 | Video | autor: Adam Homola |

Známý Major Nelson, vlastním jménem Larry Hryb, si čas od času střihne i nějaké to video, něco někde odmoderuje a vůbec se do podobných marketingových aktivit zapojuje docela často. Jeho nejnovější počin je jakési video preview k chystané multiplayerové kooperativní akci Plants vs. Zombies: Garden Warfare. A vzhledem k tomu, že tahle taškařice vychází na Xboxu 360 a Xboxu One už příští týden, je teď na takové menší opáčko ideální čas.

Po krátkém vychválení vizuální stylu hry upozornil Nelson na mód Gardens and Graveyards, který je jakousi kombinací módů Rush a Conquest z Battlefieldu 4. Zombíci jsou pořád na útoku, zatímco kytičky brání. Cílem zombíků je nasadit do nepřátelských zahrad náhrobky a s každým dalším úspěchem se posouvají kupředu, zatímco kytičky musí couvat. Poslední tečkou může být například umístění bomb, ale každá mapa bude mít svá specifika.

Dojde taky na představení některých schopností, ať už je to teleport, zakořenění se, nebo vystřelení drona. Nelson také v krátkosti předvedl jakési tower defense prvky, ať už to jsou květináče na straně kytiček, nebo hroby na straně zombíků. Nakonec došlo i na herní ekonomiku, získávání bodíků za všechno možné i nemožné a nakupování kartiček s různými vlastnostmi. Mikrotransakce nám ale Nelson nepředstavil. Pokud máte Xbox One nebo X360, tak PvZ: GW vyjde už 26. února.

...

Nejnovější články