„Války nevyhrávají jen tanky,“ tvrdí video z Heroes & Generals
zdroj: tisková zpráva

„Války nevyhrávají jen tanky,“ tvrdí video z Heroes & Generals

29. 4. 2014 13:46 | Video | autor: Aleš Smutný |

Multiplayerové úterý pokračuje s neprávem upozaďovanou válečnou střílečkou Heroes & Generals, která prostřednictvím nového traileru říká, že nejen tanky vyhrávají války. Proč takové sdělení? Protože je to pravda, ale navíc jde o drobný štulec směrem k free to play konkurentům (World of Tanks).

Trailer představuje hned několik hráčských rolí v Heroes & Generals, která se u mě navždy zapsala tím, že obsahuje kolo jako dopravní prostředek. Už jen proto stojí za pozornost všech fandů 2. světové války - nic reálného hře není cizí. Kromě kola ale hra obsahuje i takovou drobnost, jako je hráč na pozici generála, který se neúčastní do boje, ale táhne svými spoluhráči po strategické mapě.

Na záběrech mě překvapilo, jaký kus cesty hra po grafické stránce ušla a jak dobře vypadá. Tvůrci Heroes & Generals nedávno vydali update s názvem Oster, v jehož rámci Němci dostali nový granátomet a lehký kulomet, Američané zase pušku, všichni průzkumníci nová vozidla a opět se zlepšil poměr sil. Pokud máte chuť Heroes & Generals zkusit, můžete to zkusit skrz oficiální stránky.

zdroj: Archiv

Nejnovější články