Válka mafiánů na videu z akčního sandboxu Sleeping Dogs
zdroj: tisková zpráva

Válka mafiánů na videu z akčního sandboxu Sleeping Dogs

3. 3. 2012 17:32 | Video | autor: Petr Poláček |

Včera v noci jsem sledoval mladého Jet Li v obskurní akční komedii Král zabijáků, pak si pustím trailer ze Sleeping Dogs a koukám, zase Jet Li. Nepřiznaně. Tvůrci z United Front hrdinu svého akčního fláku zcela evidentně (většina z vás, pro mě překvapivě, v diskusi nesouhlasí, ale mě Jet Liho připomíná, v tom se asi neshodneme) modelovali podle známého herce, minimálně vzhledem. A to, co jej čeká, zase převzali od Johna Woo, i když bez těch bílých holubic, jak se zdá.

zdroj: Archiv

Nejnovější video ze hry, která už jednou kvůli nedůvěře manažerů z Activision zemřela a byla oživena pod vydavatelskou taktovkou Square Enix, se věnuje představení pestré sady postav hongkongského podsvětí, které zachvátila válka, pravá a nefalšovaná. Náš dvojník Jet Liho se boje aktivně účastní jako polda v utajení, přestože sám o sobě tvrdí, že on policajt rozhodně není.

Vsadím cokoli na to, že ve výsledku bude bojovat nejenom s gangy, ale i s policií. A na konci bude odcházet do západu slunce mezi mrakodrapy, zanechávajíc za sebou spoušť plnou mrtvol mafiánů v kožených bundách. Sleeping Dogs vyjde na PC, PS3 a X360 ve druhé polovině tohoto roku.

 

Nejnovější články