Válečná akce Enemy Front teaserem připomíná, že stále existuje
zdroj: tisková zpráva

Válečná akce Enemy Front teaserem připomíná, že stále existuje

6. 3. 2014 18:15 | Video | autor: Ladislav Loukota |

Pokud o existenci polské sandboxové střílečky Enemy Front od vývojářů z CI Games (Sniper: Ghost Warrior) slyšíte poprvé, těžko z neznalosti můžete vinit sami sebe. Tahle akce, dle Pavla podobná "Dishonored v 2. světové", sice byla oznámena už před třemi lety, informace však tvůrci pouští po hříchu jen občas. Dnes vývojáři učinili výjimku z pravidla a vrhli na nás video naladěné na vlnu Varšavského povstání.

To by mělo v Enemy Front sehrát úlohu hlavního dějiště, navzdory faktu, že hrdinou hry je "rebelující" válečný korespondent z USA, jenž se rozhodl místním pomoci v odboji. Vedle Varšavy se ale máme těšit i na lokace zasazené do Francie, Německa nebo Norska. Všechny vyvedené v CryEngine 3.

Nic z toho však bohužel nenaznačuje samotný CGI teaser – na rozdíl od vykreslování sladkobolného patosu popravovaných civilistů. CI Games ale slibují, že jde jenom o ukázka, která má navnadit na připravovaný plnohodnotný trailer. Je otázkou, do jaké míry se můžeme těšit na opravdu rozmáchlý AAA titul, když cena kopie je nyní nastavena na necelých 40 dolarů...

CI Games by si ostatně s propagací nadějně vypadající sandboxové akce měli pohnout – stále platí, že hra má dorazit už v červnu 2014 pro PC, PS3 a Xbox 360, což je na nynější míru informování o Enemy Front až komicky brzo.

...

Nejnovější články