V The Crew si můžete upravit auto na všechny možné situace
zdroj: tisková zpráva

V The Crew si můžete upravit auto na všechny možné situace

21. 8. 2013 17:45 | Video | autor: Adam Homola |

Že nebude The Crew žádný drobek tak nějak tušíme už od prvního oznámení a od E3, ale teď nám tvůrci v novém videu představili spousty možností tuningu. Jak už asi víte, v The Crew půjde o jedno velké sociální závodění napříč ohromným světem. Velký svět rovná se spousta různých typů terénu. The Crew bude mít do simulátoru sice hodně daleko a půjde o jasnou arkádu, ale úpravy auta na různé typy terénů budou žádoucí, jinak to budete mít těžší.

Možností jak si auto vytunit bude tolik, až z toho jde hlava kolem. Cílem vývojářů totiž je, abyste si se svým autem vytvořili až emocionální vztah a měli ho upravené k obrazu svému. Se všemi těmi možnostmi lze s přimhouřením oka snad i říct, že skoro každé auto může být unikátní, protože každý si ho může upravit trochu jinak.

Ale zpátky k terénům. Na videu uvidíte praktický příklad toho, když se auto vytuní na konkrétní typ terénu, v tomto případě prostředí jakéhosi dolu, kde žádná pěkná asfaltka není. Tuning je jedna věc, druhá věc jsou perky. Do dolu se hodí perk na brždění, díky kterému stihnete projet sebenáročnější zatáčkou. V jiných typech závodů, například u nějaké honičky na dálnici, by vám byl ale brzdící perk docela k ničemu.

...

V The Crew budete mít k dispozici hromady různých typů multiplayerových výzev a každá si vyžádá trochu jiné úpravy auta a trochu jiné perky. Za vyhrané výzvy pak získáte peníze, zkušenostní body a jednu náhodně vybranou součástku do auta. Na videu a na nových obrázcích vypadá The Crew možná až podezřele pěkně, protože zážitky novinářů, kteří si hru na E3 mohli vyzkoušet, nebyly zrovna nejpozitivnější. Ale tak vývojáři mají ještě čas, hra vychází až příští rok.

Nejnovější články