V rychlém přehledu se představuje devítka multiplayerových map Dooma
zdroj: tisková zpráva

V rychlém přehledu se představuje devítka multiplayerových map Dooma

17. 3. 2016 16:49 | Video | autor: Honza Konfršt |

Bethesda se s novým videem vrátila k multiplayeru nového Dooma a představila devět map. Škoda, že představené záběry trvají totiž sotva tři čtvrtě minuty, jde tak spíše o rychlý průlet nabídkou, než nějaké komplexní představení. Tvůrci zdůrazňují, že mapy budou především hráče nutit ke konstantnímu pohybu. 

Pokud jste již měli s některým uzavřeným testem hry tu zkušenost, tak mi možná dáte zapravdu v tom, že na první pohled hra připomíná dynamický multiplayer série Halo. Co se map týče, video představuje základnu Helix, kde probíhají experimenty na démonech a kde se také vyvíjejí pokročilé zbraně. Následuje Disposal, jenž může svojí členitostí a přítomností toxických materiálů připomínat legendární Deck 16 ze série Unreal Tournament. Zde za zmínku stojí, že nejen toxické materiály, ale například i oheň budou moci ublížit pouze lidem, démony ponechají takovéto útoky chladnými.

Chasm zavede hráče pod povrch jednoho z pólů Marsu, Infernal zase vezme soupeřící hráče až do pekla a na mapu střední velikosti. Těšit se tam lze jak na četná výšková převýšení, tak i na řadu portálů. Poté video představí již jen velmi rychlý prostřih mapami Beneath, Excavation, Heatwave, Perdition a Sacrilegious.

zdroj: Archiv

 

Beneath vyšle hráče pod povrch, stejně jako Excavation je zasazen do důlního střediska UAC. Heatwave je dalším komplexem UAC, tentokrát ale industriálním. Perdition, jak již název napovídá, značí předpeklí a konečně poslední a pod krkolomným názvem se schovávají je mapa opět zasazená až do samotného pekla.

Vybírat tedy zřejmě bude z čeho a lze jen očekávat, že další mapy budou následovat po vydání hry. Ta ke hráčům dorazí až z pekla 13. května, od 31. března až do 3. dubna pak poběží další z uzavřených betatestů hry.

Nejnovější články