V rámci nového DLC rozšířili Evolve čtyři lovci a jedno pořádné monstrum
zdroj: tisková zpráva

V rámci nového DLC rozšířili Evolve čtyři lovci a jedno pořádné monstrum

31. 3. 2015 15:10 | Video | autor: Aleš Smutný |

Multiplayerová asymetrická střílečka Evolve se nestala úplným hitem, ale zároveň ani kvalitativním propadákem. Od začátku ale bylo jasné, že velmi specificky definovaná hratelnost bude potřebovat další a další obsah, aby se udržela svěží a zajímavá. Ten představují placená i neplacená DLC, přičemž to, které vyšlo dnes patří do té první skupiny. Stále platí, že Turtle Rock Studios vydávají mapy zdarma (tři už se kutí), ale dodatečné lovce a monstra si musíte kupovat sami.

Co se týče kvarteta lovců, prvním je Assault Thorval, který mi hodně připomíná Techno Vikinga. Na rozdíl od něj ale nemá v ruce flašku vody, ale minometný kanón. A nemá jej vlastně v ruce, jako spíš místo ruky. Novým Trapperem bude Crow, který monstrum stopuje s pomocí svého polétavého přítele Batraye. Medik Slim je geneticky upravený humanoid a připomíná něco mezi Salarianem a ještěrkou, kterou možná máte v teráriu. A nový Support, Sunny, se nejmenuje kvůli jejímu zářivému úsměvu, ale faktu, že má granátomet, který vystřeluje malé jaderné nálože.

Novým monstrem je už dříve představený lávový Behemoth. Velký, silný a umí se stočit do kuličky, před kterou by se třásl i Indiana Jones. Kromě těchto placených položek ale bude ke hře přidán, zdarma, i Observer mód, který umožní šesté osobně sledovat hru cizích týmů, přičemž bude daný hráč přepínat mezi jednotlivými hráči a také sledovat jejich statistiky. Prostě prvek šitý na míru soutěžím a nebo livestreamu, kdy chcete, aby ěli vaši diváci co největší přehled.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články