V novém DLC pro Far Cry 4 se nevyhnete střetu se sněžnými muži
zdroj: tisková zpráva

V novém DLC pro Far Cry 4 se nevyhnete střetu se sněžnými muži

27. 2. 2015 9:48 | Video | autor: Adam Homola |

Ve Far Cry 4 máme vrcholky zasněžených hor, takže bylo asi jen otázkou času, kdy se vlastního DLC dočkají sněžní muži, yetiové. To přijde už brzy, konkrétně 10. března a nebude jen a pouze o známých sněžných mužích, byť jsou přímo v názvu stahovatelného přídavku a asi největším lákadlem. Oficiální popisek Valley of the Yetis zní skoro až jako přísný survival, aby se nakonec stočil do něčeho, z čeho vyleze pravděpodobně klasický mód Horde.

Ve Valley of the Yetis se ocitnete na horském hřebenu bez přístřešku a bez okamžité cesty do klidnější části světa. Spatříte tábořiště, ale o jeho udržení budete muset bojovat. V horách se totiž skrývá jeden podivný a hlavně smrtící kult, který tábor chce pro sebe a vy se tak musíte bránit vlnám nepřátel. Z čehož vychází jasná Horda. Nu a aby nebyla místní Horda jen klasickou přehlídkou obyčejných panáků, přichází na scénu sněžní muži.

Pokud tady s nimi neudělá Ubisoft něco zásadně jiného, budou yetiové sloužit zřejmě jako klasický miniboss po několika vlnách, abyste to neměli tak jednoduché. Valley of the Yetis si můžete dát sólo, nebo s kamarádem v kooperativním režimu. DLC je součástí Far Cry 4 season passu, ale kdo chcete jen sněžné muže a nic víc, máte možnosti si ho pořídit i zvlášť. Vedle traileru mrkněte také do galerie, kam z DLC přibylo několik nových obrázků.

zdroj: YouTube.com

Nejnovější články