V Just Cause 3 se zákonů bát nemusíte - světských ani fyzikálních
zdroj: tisková zpráva

V Just Cause 3 se zákonů bát nemusíte - světských ani fyzikálních

16. 7. 2015 11:19 | Video | autor: Honza Konfršt |

Konečně se můžete sami podívat na záběry z E3 dema Just Cause 3, o kterém jste si mohli před časem přečíst v dojmech od Miloše. Sedmiminutovým videem vás provází a všech novinkách ve hře informuje komentář kreativního ředitele Avalanche Studios Rolanda Lesterlina, který si nejenom vývoj, ale hlavně hraní vlastní hry zjevně dost užívá.

Záběry ze hry jsou všeříkající, pro méně chápavé je navíc doprovází zmíněný komentář. Přesto stojí za vypíchnutí, že nové hračky a schopnosti hlavního hrdiny vytváří společně s upravenou fyzikou letní filmový blockbuster prakticky z každé herní situace. Zejména vystřelovací lano je nástroj s nesmírně kreativním potenciálem, jak se na vlastní kůži přesvědčí socha zdejšího generála v Just Cause 3.

Na záběrech ale nechybí prezentace nového jízdního modelu vozidel, ukázka opravdu masivní destrukce mostu včetně lumíkovského chování AI řidičů a pomyslnou třešní na dortu je třeba stíhačka, použitá ve funkci poněkud předražené kulky. Je to ztřeštěné, je to velkolepé a působí to zábavně. Jestli záběry nelžou, uvidí všichni majitelé letos 1. prosince, kdy hra vychází.

zdroj: Archiv

Nejnovější články