V brutální stealth plošinovce Deadbolt hrajete za záludného Smrťáka
zdroj: tisková zpráva

V brutální stealth plošinovce Deadbolt hrajete za záludného Smrťáka

11. 1. 2016 15:13 | Video | autor: Honza Konfršt |

Vývojáři akční plošinovky Risk of Rain představují vůbec první trailer jejich dalšího titulu podobného ražení, stealthové akční plošinovky Deadbolt. Na té upoutá již volba samotného hlavního hrdiny – hráči se totiž pouštějí do akce se Smrťákem v hlavní roli. Netradiční hrdina však neznačí nesmrtelnost - a zemřít v Deadboltu je snadné. Plížení tedy bude denním chlebem a jak už trailer napovídá, sloužit takovému přístupu bude už samotné prostředí.

Smrtka v hlavní roli definuje i arzenál, a tak vedle klasických palných zbraní budou moci hráči využívat i typickou kosu. Nejen s ní pak lze šířit zkázu a rozhazovat cizími končetinami všemi směry. Deadbolt je totiž nevídaně brutální a jak lze v traileru spatřit, krví se ve hře nešetří. K tomu si přidejte zombíky, upíry a další fantaskní nepřátele, a máte na světe recept na netradiční krvavou řež.

Ze záběrů je také jasné, že všechno to bezbřehé násilí není generované jen tak, ale je poháněné fyzikálním enginem a střeva, krev a jiné tělní tekutiny tak z nepřátel vylétávají pěkně ve směru páleného olova či jiných zbraní. Vedle toho hra ale nabídne také onen stealth přístup, ve kterém hraje prim prostředí, stíny, ale například také vylamování zámků. Jednotlivé mise tedy půjdou dokončit dle vlastního uvážení.

zdroj: Archiv

Vedle toho se také můžete podívat na aktualizovanou galerii. Plná hra pak přijde během prvního kvartálu příštího roku a dorazí dokonce i s editorem vlastních úrovní. Těch původních bude ve hře na tři desítky, v nichž budou moci hráči prohánět zhruba stejné množství typu nepřátel.

Nejnovější články