Upoutávka na Watch Dogs 2 připomíná, že příští týden začíná boj proti systému
zdroj: tisková zpráva

Upoutávka na Watch Dogs 2 připomíná, že příští týden začíná boj proti systému

10. 11. 2016 10:14 | Video | autor: Aleš Smutný |

Partička hackerů a rebelů ze skupinky DeadSec se vrhne do střetu s vládnoucími silami San Francisca ve Watch Dogs 2 15. listopadu na PS4 a Xbox One a na PC s dvoutýdenním zpožděním 29. listopadu. Ubisoft už vydal trailer k příležitosti vydání hry, v němž rámcově představuje motivace hlavního hrdiny Marcuse Hollowaye. Ten byl „policejním“ systémem ctOS 2.0 označený jako potenciální zločinec a potrestán za zločin, který fakticky nespáchal. Ve chvíli, kdy si uvědomí, že systém kontrolující vše, co se ve městě stane, může obvinit nevinné občany, se spojí s hackerskou skupinou DeadSec, aby zlikvidoval společnost Blume, jež za ctOS 2.0 stojí.

Že boj o budoucnost San Francisca nebude probíhat v přítmí místností, kde hackeři buší do klávesnic, ukazuje právě nový trailer, v němž je vidět jak většina DeadSecu, tak i hlavní záporák v podobě šéfa Blume Dušana Němce. V souvislosti s množstvím vedlejších postav rámci DeadSecu mne hned napadá, že tam, kde je dost protagonistů, se dá v rámci dramatizace zápletky hodně z nich odpravit.

Watch Dogs 2 by měla ale především rozšířit možnosti interaktivity prostředí, s nímž můžete manipulovat. Trailer samotný tohle naznačuje především v oblasti akce s auty, což je ale primárně dané tím, že zde z hraní neuvidíte prakticky nic. Tahle upoutávka je hlavně o stylu a atmosféře hry, která se od jedničky dost liší. Jak moc i hratelností tedy budete moci vyzkoušet 15. listopadu na konzolích a 29. na PC.

zdroj: Archiv

Nejnovější články