Ukázka ze Zaklínače 3 předvádí vesnici Downwarren a souboj s vlkodlakem
zdroj: tisková zpráva

Ukázka ze Zaklínače 3 předvádí vesnici Downwarren a souboj s vlkodlakem

13. 8. 2014 14:59 | Video | autor: Aleš Smutný |

CD Projekt konečně vydal další část z dema Zaklínač 3: Divoký hon, které jsme viděli na E3. Tentokrát jde o pětiminutovou pasáž z jednoho z pozdějších úkolů na válkou rozvráceném území nikoho. Spoilerů se nebojte, protože i když se zde předvádí několik příběhových drobečků, z této části se o vyvrcholení úkolu nic nedozvíte. Spíše si můžete udělat lepší představu o tom, co vše Geralt v třetím dílu umí.

Pokud by vám také přišlo, že souboje jsou rychlé a lehké, vězte, že jde o cílenou úpravu obtížnosti pro potřeby demonstrace, jak nás tvůrci na E3 ujistili. Jestli tady vlkodlak padnul na čtyři rány, při normálním nastavení by měl souboj trvat několik minut, přičemž vám půjde neustále o krk. Navíc, během úplňku bude silnější a zvládne se i pořádně regenerovat. Berte to tedy jen jako ochutnávku atmosféry a grafiky. Platí to i pro souboj s topivci a jejich matriarchou, která vám dá v plné hře zabrat mnohem víc.

zdroj: Vlastní

Včera ještě CD Projekt vydal jedno video, které je ovšem primárně určené těm, kdo ještě se Zaklínačem neměli tu čest. Vysvětluje se v něm, jak funguje místní svět, kdo jsou zaklínači, prostě naprosté základy, které asi znalcům předchozích dílů moc nedají. Ale jde o pěkně natočený kousek, který má šanci přilákat nové hráče a nebo jim usnadnit vžití se do hry.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články