UFC 2 předvádí nový fyzikální systém a knockouty
zdroj: tisková zpráva

UFC 2 předvádí nový fyzikální systém a knockouty

13. 1. 2016 10:27 | Video | autor: Aleš Smutný |

Od oznámení EA Sports UFC 2 se vývojářský tým neustále chlubí svým novým systémem knockoutů a především fyzikálním modelem, který by měl být mnohem blíže realitě, než předešlý (více jsme se teorii této změny věnovali v tomto článku). Konečně se ale ony knockouty předvádí ve videu, které je obsáhlejší, než nedávný gameplay trailer.

Je třeba říct, že animace vypadají vážně skvěle, hlavně v momentech, kde jde jasně ne o předdefinovanou situaci, ale moment, kdy třeba zápasník zkouší takedown a v tu chvíli mu soupeř naskočí koleno. I animace pádu vypadá solidně a tak jediné co vás může zarazit je velikost hlavy Paddyho Holohana (která je ale realistická).

Ještě lépe ale popravdě řečeno vypadá boj na zemi a slibovaný systém, který nebude jen o tazích jednotlivých hráčů. Oba hráči budou moci simultánně zkoušet změnu pozice i submissiony. Ve videu je vidět dobře vypadající animace úniku z armbaru, která v minulém dílu vypadala prostě tak, že se zápasníci vrátili do předešlé pozice. Prozatím to vypadá, že tahle složka hry udělala velký krok kupředu.

Stejně ale čekám, že až 17. března EA Sports UFC 2 vyjde na PS4 a Xbox One, nás čekají veselé glitche, což je většinou u tohoto typu her první týden nevyhnutelné.

zdroj: Archiv

Nejnovější články