Ubisoft láká na Assassin’s Creed Anthology trailerem
zdroj: tisková zpráva

Ubisoft láká na Assassin’s Creed Anthology trailerem

30. 11. 2012 11:41 | Video | autor: Adam Homola |

Assassin’s Creed III je venku, čímž se do jisté míry uzavřela jedna kapitola série. Co přijde příští rok a jestli to bude ještě na tuhle generaci konzolí, zatím oznámeno nebylo, ale kdo si potřebujete zopakovat některý z předchozích Assassínů, máte teď perfektní příležitost. Nebo pokud je pro vás trojka první hrou série a chtěli byste se dozvědět co bylo předtím, tak má pro vás Ubisoft jeden hezký balíček. Assassin’s Creed Anthology. Všechny velké Assassin’s Creed hry v jednom balení - jednička, dvojka, Brotherhood, Revelations a také čerstvá trojka. Navíc včetně všech DLC, které ke hrám v průběhu let vyšly.

zdroj: Archiv

V Anthologii je navíc Season Pass pro Assassin’s Creed III, což je příjemný bonus, který bych v balíčku nečekal. Celá tahle sranda se začala v anglickém Amazonu prodávat počínaje dneškem a to za docela příjemnou cenu 119 liber - což je cena dvou her. Navrch je tam ještě steelbook a pět hezkých vytištěných obrázků, všechno v pěkné a velké krabici. Příjemné překvapení, v dnešní době. Vůbec bych se nedivil, kdyby to bylo třeba bez DLCček, nebo bez Season Passu pro trojku, ale Ubisoft do Anthologie nacpal opravdu všechno. Jednu chybku to ale přece jenom má - je jen pro Xbox 360 a PlayStation 3...

P.S. Ještě než vám nabídneme naši vlastní soutěž o Assassin’s Creed III, co takhle si zasoutěžit s Playmanem o nabušené PC? Navíc nemusíte odpovídat na žádné otázky, soutěží se bude hraním této speciální karetní hry. Pokud budete dobří, výhra vás nemine!

Nejnovější články