Tvůrci Walking Dead představují pohádkově-komiksové Wolf Among Us
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Walking Dead představují pohádkově-komiksové Wolf Among Us

14. 8. 2013 16:59 | Video | autor: Aleš Smutný |

Dobrá, tak mě tedy počítejte mezi zainteresované. Komiksovou sérii Fables od Vertiga jsem neměl možnost číst, ale rozhodně zní zajímavě. Dekonstrukce tradičních pohádek, v nichž se kupříkladu Sněhurka a Princ rozejdou, Popekla propadne alkoholu a nezávaznému sexu, a na celou komunitu dohlíží v lidské podobě vlk (ten od Karkulky) alias Bigby? Jsem pro!

Wolf Among Us vás vtělí právě do role Bigbyho, který se snaží celý ten egomaniakální cirkus udržet na kolečkách bez nadbytečných vražd. Za hrou stojí Telltale Games, kteří zabodovali už s interaktivní „rozhodovací“ adventurou Walking Dead a pro Wolf Among Us zvolili de facto stejný systém. Jak bude hra vypadat, si můžete prohlédnout v úvodním traileru uvnitř článku.

Hra bude mít jednotlivé epizody, přičemž primární bude rozhodování v dialozích a dalších situacích. Jako Bigby budete řešit různé případy nestabilní komunity. První epizoda se bude jmenovat Faith a přijít by měla „brzy“ na PC, X360 a PS3. Systém Telltale, který se ukázal být ve Walking Dead velmi funkční, se může v případě pohádkové dekonstrukční detektivky osvědčit ještě lépe.

...

Nejnovější články