Tvůrci Total War: Warhammer II vysvětlují, proč nemusíte hrát příběhovou kampaň
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Total War: Warhammer II vysvětlují, proč nemusíte hrát příběhovou kampaň

10. 4. 2017 16:55 | Video | autor: Aleš Smutný |

Hlavní příběhová kampaň Total War: Warhammer II se věnuje střetu čtveřice ras o Great Vortex, který se nachází na Ulthuanu ovládaném High Elfy. To si můžete přečíst v článku, který vydání druhého dílu téhle strategie oznamoval. První vývojářský deníček Creative Assembly se věnuje rámcovému zasazení, představuje pár jednotek a také vysvětluje, že se vlastně můžete na celou kampaň kolem Great Vortexu vykašlat.

Ačkoliv sice bude zápletka kolem Great Vortexu odvyprávěná skrze rozmáchlé filmečky a úkolové mise ve hře, klidně se vydejte do zcela standardní sandboxové kampaně. Tvůrci zdůrazňují, že ta je pro sérii Total War vždy neopomenutelná a neexistuje, že by snad scházela. Sluší se dodat, že pokud máte i první díl, spojí se oba kontinenty do jedné obří mapy, na níž můžete dobývat až do skonání věků.

Jak poznamenávají členové týmu, v modelování ras tentokrát vězel háček v tom, jak odlišit High Elfy a Dark Elfy, protože jsou de facto stejní. Tedy, pokud znáte stolí předlohu, je vám jasné, že tak složité to není, protože jejich výstroj se výrazně liší a Dark Elfové využívají výrazně zubaté či hákovité motivy, které odpovídají jejich poněkud nehumánním praktikám. Ale, ty by snad u nich nečekal nikdo.

zdroj: Vlastní

Zcela odlišná práce byla modelovat Lizardmeny s jejich velmi rozdílnými druhy, od Skinků, přes Saury až po mohutné Old Ones. Samozřejmě práci s ještěry využijí třeba i u Dark Elfů, kteří mají těžkou (nebo v kontextu ras na starém kontinentu střední) jízdu na masožravých ještěrech Cold Ones. Total War: Warhammer II vyjde v průběhu tohoto roku.

Nejnovější články