Tvůrci Mystu představují svět nové adventury Obduction
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Mystu představují svět nové adventury Obduction

4. 1. 2016 10:47 | Video | autor: Honza Konfršt |

Od představení projektu Obduction uteklo již hodně vody, o hře jsme psali naposledy v listopadu před dvěma lety. Doba však již pokročila a spolu s ní i vývoj této sci-fi adventury ve světě plném puzzlů. Jejich řešení, ale především objevování samotného světa, jsou hlavními lákadly Obduction, která se hrdě hlásí k odkazu série Myst. Kromě přání šťastného nového roku se tvůrci připomínají i novým trailerem.

V něm najdete průlet herní krajinou a pár záběrů navazujících atmosféru. Mnohem důležitější tedy je právě fakt, že se na tento komunitou finančně podpořený projekt nezapomnělo a vývoj ve studiu Cyan Worlds nadále pokračuje. To jistě potěší právě fandy Myst a Riven – za hrou totiž i nyní stojí duo bratrů Millerových. A právě to by mohlo být automaticky příslibem kvalitní zábavy pro fandy first person adventur.

Co se letmého připomenutí Obduction týče, tak v tom se mohou hráči těšit na mysteriózní svět mimozemské civilizace, ve kterém na hráče čeká řada logických hádanek a snad také poutavý příběh. Ten by mohl hráče vtahovat o to více, že úspěch hry na Kickstarteru předčil očekávání a zajistil si podporu technologie Oculus Rift. Na verdikt nad kvalitami nejenom příběhu si však budeme muset počkat minimálně do druhého kvartálu tohoto roku, kdy má Obduction na PC a na Mac OS vyjít.

zdroj: Archiv

Nejnovější články