Tvůrci Mafie III přirovnávají svůj systém řízení k Bullittovu případu
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Mafie III přirovnávají svůj systém řízení k Bullittovu případu

9. 5. 2016 11:37 | Video | autor: Aleš Smutný |

Nejsem si úplně jistý, kolik z potenciálních hráčů třetí Mafie zná sice kultovní, ale už skoro padesát let starý Bullittův případ. Nicméně, právě k tomuto etalonu automobilových honiček přirovnávají vývojáři z Hangar 13 jízdní model v Mafia III v novém videu, které vysvětluje, že je to v zásadě styl jízdy hollywoodského kaskadéra. Mluví ovšem o kaskadérovi z 60. let, ne těch dnešních, kteří kvůli CGI skoro ztrácejí práci.

Nebude tedy těžké zvládnout základní pravidla řízení, ale až po hodinách hraní opravdu přijdete na kloub specifikům dobových vozů. Všechny mají svou váhu, a podle toho se také chovají při jednotlivých manévrech. Teprve až si pořádně zvyknete na to, jak sedí na silnici, budete moci projíždět s přehledem zatáčky ve smyku a vyvádět kusy, na které by se závistivě díval i Steve McQueen.

Vozy se budou chovat odlišně i v závislosti na povrchu, po kterém jedete. Mafia III se nebude odehrávat jen v ulicích New Bordeaux, ale podívat byste se měli i do přírody, takže počítejte s prašnými cestami, bahnem a terénem místních bažin, který má ke sjízdnému povrchu hodně daleko. Jak tyto sliby vyjdou, se přesvědčíme 8. října, kdy hra vychází na PC, PS4 a Xbox One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články