Trailer na Mass Effect: Andromeda představuje loď Tempest a vozítko Nomad
zdroj: tisková zpráva

Trailer na Mass Effect: Andromeda představuje loď Tempest a vozítko Nomad

13. 1. 2017 10:53 | Video | autor: Václav Pecháček |

Ačkoli toho o zasazení chystaného Mass Effect: Andromeda zas tak moc nevíme, jedna věc je jistá už teď – v neprozkoumané galaxii se nebudete moci spolehnout na dostupnost propracované infrastruktury tak, jako v původní trilogii. Místo toho vložíte důvěru do své lodi, jejího supermoderního vybavení a schopnosti přežít v nepřátelském prostředí. A právě tomuhle tématu se věnuje další trailer.

Vaše plavidlo s názvem Tempest není žádná Normandy. Jde sice o lehkou a hbitou lodičku, a prý je schopná i stealthu (i když rozhodně ne tak dokonalého, jako Shepardův stroj), ale rozhodně nemá k dispozici žádné ničivé zbraně, ani těžké pancéřování. Pilot Tempestu – mimochodem jde o salariana – jasně říká, že při střetu s nepřítelem je tou nejvhodnější taktikou útěk, protože rychlostí se vám vyrovná málokdo.

Tempest bude pro celou posádku domovem, a tak na palubě najdete ložnice i obývací části, a svou vlastní soukromou kajutu má k dispozici samozřejmě i hlavní hrdina. Zbytek osazenstva tam nemá přístup… tedy pokud je tam kapitán sám nepozve. Mrk, mrk...

zdroj: Archiv

Mezi objektivně užitečnější prostory se řadí například pilotní můstek, kde se bude rozhodovat o dalších cestách vesmírem. Důležitě vypadá i výzkumná místnost, kde se zpracovávají vylepšení všeho druhu od zbraní přes samotnou loď až po terénní vozidlo Nomad. To si můžete upravit a třeba i nabarvit podle libosti, a pak i s jeho nadupanými motory a skákacími tryskami vyrazit na průzkum tajemných, neprobádaných planetárních povrchů, na nichž lze za účelem získávání cenných surovin zanechat těžební drony.

Nových nablýskaných hračiček si můžete užívat od 23. března, kdy Mass Effect: Andromeda vychází.

Nejnovější články