Total War: Warhammer představuje trpasličí válečníky
zdroj: tisková zpráva

Total War: Warhammer představuje trpasličí válečníky

27. 8. 2015 16:25 | Video | autor: Aleš Smutný |

Chystaná strategie z dílny Creative Assembly nebude jen o střetu lidí s orky, ač by se tak dle prvních videí mohlo zdát. Mezi pěti hratelnými rasami najdete i vousaté trpaslíky, kteří v nejnovějším vývojářském videu zažívají svou malou premiéru. Na plnohodnotný trpasličí trailer si ještě počkáme, ale už se můžete podívat na pohyb některých postav a animace útoku a celkem si udělat představu o tom, jak budou na blízko střety s trpaslíky (či za trpaslíky) vypadat.

Ve videu se vám předvedou tři základní zbraně a jejich útoky – jednoruční sekera se štítem, u níž si trpaslík povyskočí, aby dopadl na nepřítele. S obouručním kladivem je tak nějak rád, že je rád a animace obtížného zdvižení ze země je vážně pěkná. A piruetka s dvouruční sekerou už tak nějak patří ke koloritu těchto zbraní.

Celkově je vidět, že byli asi v Creative Assembly rádi, že se mohou utrhnout ze řetězu a vytvářet zcela nerealistické obrazy. Jsem ale hodně zvědavý na samotný trailer,, kde už se představí hotové jednotky a nejenom ty na blízko. Do dokončení hry je ale ještě daleko a tak nás čeká spousta trailerů a spousta podobných videí představujících jednotky. Kdy Total War: Warhammer vyjde se zatím neví.

zdroj: Archiv

Nejnovější články