Video z Total War: Attila představuje historické bitvy a ukazuje střet na Katalaunských polích
zdroj: tisková zpráva

Video z Total War: Attila představuje historické bitvy a ukazuje střet na Katalaunských polích

26. 1. 2015 15:15 | Video | autor: Aleš Smutný |

Novou krev do žil válčení v Total War by mohla 17. února přinést apokalyptická výprava do nadcházejícího období raného středověku v Total War: Attila. Že během stěhování národů, invaze Hunů a rozpadu Západořímské říše bude spousta novinek, s nimiž si bude třeba lámat vaši vůdcovskou hlavu dokazuje i vývojářský deníček, který odhaluje i oznámení tradičních historických bitev, které si můžete zkusit mimo hlavní kampaň.

Jedné z nich, bitvě na Katalaunských polích se věnuje i dobrá polovina více než dvacetiminutového videa. V ní předvádí svůj um jeden z designérů, který za Římany čelí Hunům a jejich spojencům. Jak tahle rekonstrukce dopadne vám neprozradím, ale musím ocenit rychlost, s jakou překlikává mezi svými jednotkami a ani se neobtěžuje hru zapauzovat, aby analyzoval momentální situaci. Inu, jak sám říká, má nahráno.

attila zdroj: tisková zpráva

Za vaši pozornost ale stojí i zbytek videa. Kromě představení již zmíněných bitev (viz obrázek nad odstavcem) Simon Mann vysvětluje pět největších výzev, které před týmem Creative Assembly stály během vývoje Total War: Attila. Jak vám daná pasáž naznačí, spravovat v téhle době impérium či migrující hordu není žádná legrace. Hra vychází 17. února a do té doby se můžete podívat třeba i na naše dojmy z hraní preview verze.

Nejnovější články