The Last of Us dostane nový multiplayerový balíček
zdroj: tisková zpráva

The Last of Us dostane nový multiplayerový balíček

15. 10. 2013 17:18 | Video | autor: Aleš Smutný |

Vynikající survival horor The Last of Us sice bodoval především příběhovou kampaní, ale občas se zapomíná, že k ní Naughty Dog přibalili zábavný a svérázný multiplayer. Ten si i do vydání dnů udržel soudržnou komunitu, a tak není oznámení nového DLC balíčku jen nějakým cvičením z pomíjivosti a marnosti života, ale zprávou, která může mnoha hráčům udělat radost.

V rámci balíčku The Abandoned Territories, který vyjde během zítřka, tak fandové skupinového masakrování dostanou čtveřici map. Najdete mezi nimi malebně zničenou knihovnu, zničená předměstí nebo autobusové depo. Mlátit po hlavě a podřezávat se kvůli plechovce fazolí se dá de facto kdekoliv.

...

Společně s DLC vyjde i 1.05 patch, jenž opraví několik chyb a upraví některé vlastnosti hry, které se komunitě moc nezajídaly. Nu a protože to nebude zas tak malý patch, Naughty Dog k němu vypravil i všeříkající video, které najdete pod trailerem na DLC. The Last of Us by mělo časem dostat i příběhové DLC, momentálně se s ním počítá na prosinec nebo leden.

...

Nejnovější články