The Division rozšiřuje datadisk Undeground s procedurálně generovanými misemi
zdroj: tisková zpráva

The Division rozšiřuje datadisk Undeground s procedurálně generovanými misemi

28. 6. 2016 18:29 | Video | autor: Aleš Smutný |

První placený datadisk pro úspěšnou onlinovku The Division je tady. Tedy alespoň na Xbox One a PC, protože na PS4 si musíte počkat až na začátek srpna. Největším lákadlem Undergroundu, jak se rozšíření jmenuje, je systém náhodně generovaných misí, které by měly zajistit, že se vám obsah jen tak neobehraje a především, že musíte být neustále ostražití, protože se mise mění. Jak přesně bude tento systém vypadat si můžete prohlédnout na videu.

Jan název naznačuje, Underground vás vezme do podzemí, do prostředí, které vychází z newyorského metra. Právě zde se budou generovat jak unikátní podoby map, tak i rozložení nepřátel, kořisti a cílů mise. Ve videu je ukázáno, že mise můžete modifikovat i speciálními podmínkami, za které dostanete extra zkušenost. Od zablokování minimapy, přes nižší počet munice až po neustálé vyčerpávání vašeho zdraví.

Kromě toho čekejte i pětici nových setů výbavy, novou Incursion misi pro level 30 a především i update 1.3, který není podmíněný koupí datadisku, ale vyjde ve stejné době. Měl by se věnovat problémům v rámci vybalancování hry, stejně jako opravám technických přešlapů. V jeho rámci se představí devět nových typů zbraní, obtížnost Heroic pro některé mise a Incursions, zvýšení počtu slotů ve vašem úložišti na 70, či vybalancování zbraní, které více představí tento článek na oficiálních stránkách. Zde pak najdete celý seznam změn v 1.3 updatu.

zdroj: Archiv

Datadisk Underground vás vyjde na 15 eur, samozřejmě, pokud máte zaplacený Season Pass, už vás nebude stát nic.

Nejnovější články