Takový normální závod na videu z Driveclub
zdroj: tisková zpráva

Takový normální závod na videu z Driveclub

20. 5. 2014 12:59 | Video | autor: Petr Poláček |

V rádiu ohlásili pět večer, pustili nějaké tuc tuc, vy sedíte za volantem nevzhledného supervozu Pagani Huyara (zrcátka jako tykadla!) a s plynem sešlápnutým až na podlahu vyrážíte do boje s dalšími jedenácti soupeři na trať kdesi v Kanadě. Počasí je ideální, realita okolo vás šlape ve stabilních 30 snímcích za sekundu, a protože vám někdo umyl přední sklo, vidíte ubíhající krajinu v poctivém 1080p rozlišení. Tolik ve zkratce k tříminutovému záznamu z beta verze závodní hry Driveclub.

Produktový manažer hry Chris Brown k záběrů na videu dodal, že se okolo trati nachází přes milion stromů, když se je komunita na NeoGafu snažila spočítat. Jak jinak, tak důležitý údaj si zaslouží, aby o něm věděl celý svět!

zdroj: Archiv

 

Pokus o sarkasmus stranou, ono se na videu vážně nic zvláštního neděje. Auta jedou, občas do sebe bez následků ťuknout, vypadá to docela hezky a hraje k tomu na pozadí pitomá hudba. Alespoň je jasné, že jde vážně o neupravované záběry ze hry, protože kdyby se video snažili tvůrci nějak přikrášlit, nevěřím, že by to „tuc tuc“ na pozadí neodfiltrovali.

Driveclub by měl vyjít letos v říjnu a další ukázka ze hry se bude pravděpodobně věnovat trati v Norsku, kdybyste se už nemohli dočkat.

Nejnovější články