Tahovka Warhammer 40,000: Sanctus Reach připomíná, že bitva s Orky je za rohem
zdroj: Vlastní foto autora

Tahovka Warhammer 40,000: Sanctus Reach připomíná, že bitva s Orky je za rohem

5. 1. 2017 16:36 | Video | autor: Aleš Smutný |

O hrách od Slitherine Studios se dá říci mnoho věcí, ale jen výjimečně v jejich kontextu řeknete, že jsou hezké. V případě Warhammer 40,000: Sanctus Reach tomu nebude jinak, protože, přiznejme si, její potenciál leží někde jinde – v tahových soubojích a návratu do universa Warhammer 40,000, tentokrát tažení v systému Sanctus Reach, kde se do sebe pustí jednotky Space Wolves a Orkové.

Nový trailer představuje ústy, zřejmě Logana Grimnara (který zní spíš jako pravidelný štamgast z podniku třetí cenové), základní mechaniky, které můžete od této strategie čekat. O grafiku tu opravdu nejde, mnohem důležitější je skladba vaší armády, přeživí vašich jednotek, přenášení zkušeností mezi bitvami, vylepšování vašich svěřenců a zaplňování místa po padlých bratřích.

Celkem dostanete do ruky 30 jednotek za Space Wolves a 30 jednotek za Orky. Zatímco mariňáky podpoří i Imperial Knight, Orkové vytáhnou do boje i s Gorkanautem. K dispozici budou dvě kampaně a obě budou za Space Wolves, přičemž počítejte s tím, že mezi jednotkami najdete i Ragnara Blackmenea, Kroma Dragongaze a i samotného Grimnara. Za Orky vám čelí warbossové Grukk Facerippa a Mogrok da Mangla.

zdroj: Archiv

Pokud byste chtěli hrát i za zelené šílence, nebudete sice mít k dispozici orčí kampaň, ale můžete se jich ujmout v rámci skirmish bitev, které mají náhodně generované mapy. Jak už u her od Slitherine bývá (i když samotnou Warhammer 40,000: Sanctus Reach vyvíjí tým Straylight), multiplayer bude k dispozici přes jejich vlastní PBEM++ servery. Hra vychází už 19. ledna a najdete ji třeba na Steamu.

Nejnovější články