Survival RPG The Wild Eight nutí hráče přežít v nehostinné Aljašce
zdroj: tisková zpráva

Survival RPG The Wild Eight nutí hráče přežít v nehostinné Aljašce

8. 11. 2016 16:30 | Video | autor: Honza Konfršt |

Letecká neštěstí mohou do života jedince či skupiny může zasáhnout vcelku zásadním způsobem, o tom není sporu. Neštěstí může být o to větší, když s partou nechtěných dobrodruhů skončíte zcela sami na Aljašce. Přežití takové nehody je v danou chvíli pouze prvotní vítězství, protože ten pravý zápas o přežití teprve začíná. Survival RPG The Wild Eight by mělo podobný boj o život nabídnout.

Eight Points, jeden z nejseverněji položených vývojářských týmu světa, zasadil hru do své domoviny, čili na Aljašku. Čekají vás tam mrazivé a nebezpečné scenerie, zároveň jde ale o velmi atraktivní podívanou, která hráče láká do svého ledového sevření.

The Wild Eight kombinuje izometrické zpracování, survival adventury s RPG prvky a craftingem předmětů, který vám dovolí budovat kupříkladu nejen obyčejné předměty a zbraně, sloužící k zápasu s četnými bestiemi divočiny, ale také více či méně složitá obydlí a další vychytávky. To vše ve jménu přežití a ve snaze neumrznout, nevyhladovět a zkrátka a dobře neumřít, což představuje ukázka ze hry.

zdroj: Archiv

Hra je od základu vybudovaná s ohledem na kooperativní režim a od toho se také odvíjí nutnost spolupráce a pečlivého výběru – každá z postav je tak unikátní. Hra by měla vyjít ještě letos pro PC a konzole.

Nejnovější články