Soundtrack nástupce Planescape: Torment jde ve šlépějích originálu
zdroj: tisková zpráva

Soundtrack nástupce Planescape: Torment jde ve šlépějích originálu

18. 1. 2016 13:06 | Video | autor: Aleš Smutný |

K chystanému RPG Torment: Tides of Numenera s mnoha nadějemi vzhlíží asi všichni fanoušci klasiky Planescape: Torment. Mnohokráte přiznaný a hrdý pohrobek a následník ukecaného a filozofujícího RPG se pomalu chystá na spuštění betatestu a následně i early accessu (viz článek). Abyste trpěli ještě většími záchvaty nedočkavosti, vydali tvůrci z inXile Entertainment video, které slouží především jako ukázka soundtracku od Marka Morgana - autora hudby pro Planescape a první dva Fallouty.

Pokud máte hudební doprovod zmíněných her naposlouchaný, přijde vám skladba Sagus Cliffs Exterior z ukázky důvěrně známý. Jde o motiv, který uslyšíte během prozkoumávání okolí města Sagus Cliffs a na videu si můžete prohlédnout i nové obrázky ze hry.

Stojí za připomenutí, že Mark Morgan nesložil jen hudbu k Planescape: Torment a prvním Falloutům, ale i k Civilization: Call to Power nebo k Wasteland 2.

Na vlastní uši si v betě hry poslechnou Morganovu hudbu nejdříve už tento týden backeři z Kickstarteru. Další várka se přidá 26. ledna, kdy Torment: Tides of Numenera vyjde v early access režimu na Steamu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články