Sniper: Ghost Warrior 3 je prý víc, než jen simulátor odstřelovače
zdroj: tisková zpráva

Sniper: Ghost Warrior 3 je prý víc, než jen simulátor odstřelovače

29. 6. 2015 15:24 | Video | autor: Aleš Smutný |

CI Games se vrátí se svou sniperskou ságou Sniper: Ghost Warrior třetím dílem, který se od konkurence Sniper Elite odlišuje tím, že se odehrává v moderním konfliktu. První vývojářský deníček, který odkrývá pár novinek o samotné hře. Jak vám sdělí tvůrci ve videu, hra nebude jen prostým simulátorem snipera, kdy se střídá jedna rána ze zálohy s druhou. Což mi nepřipadá jako úplně šťastné řešení, zvláště když stále spokojeně vzpomínám na odhadování náměru ve Sniper Elite 3.

Z uvedených záběrů se mi zdá, že má Ghost Warrior 3 blíž k hollywoodské akci, kde nechybí divocí psi, pády do vody a všemožné akční srandičky. Na druhou stranu, Miloš získal na E3 dojem, že je to právě naopak a CI Games sahají po mnohem reálnější a drsnější simulaci. Ačkoliv se mi to zatím ze záběrů nezdá, Miloš se ke hře dostal mnohem blíže a jeho dojmy si budete moci přečíst večer.

Tak či tak jsem hodně zvědavý na znázornění válečného konfliktu ve východní Evropě (což určitě nebude Ukrajina), kde se spolu řežou hned tři strany, což by mělo zaručit nějaká ta morální dilemata., jak tvůrci ve videu slibují. Pokud bych si tedy mohl poručit, dal bych si nečernobílý příběh o hrůzách občanské války, který doprovodí náročná simulace moderního odstřelovače. Pravda, asi se to nestane, ale snad bude i tak Sniper: Ghost Warrior 3 zábavnou hrou.

zdroj: Archiv

Nejnovější články