Smršť videí ukazuje multiplayer v Batman: Arkham Origins
zdroj: tisková zpráva

Smršť videí ukazuje multiplayer v Batman: Arkham Origins

19. 9. 2013 17:11 | Video | autor: Ladislav Loukota |

Popkultura se poslední týdny s ohledem na postavu Batmana zaobírala primárně vlnami nenávistí vůči Benu Affleckovi, v pozadí však zároveň usilovně probíhaly dokončující práce na zcela jiné inkarnaci Netopýráka. Je to tak, ještě se šestatřicetkrát vyspíme a vyjde Batman: Arkham Origins. Ačkoliv se většina fanoušků tohoto prequelu Arkham Asylum těší primárně na singleplayer, nový asymetrický multiplayer má rovněž co nabídnout, jak dokazuje čtveřice videí z hraní bety.

Leckdo byl proti přítomnosti multiplayeru právem skeptický, poněvadž působil spíše jako vábnička na nové hráče a nástavba na hru zaměřenou primárně na singl. Jenže podobně jako v případě Mass Effect 3 se zdá, že nakonec půjde o jeden z nejzajímavějších prvků. Vývojáři multiplayeru ze Splash Damage si na své práci zjevně dali notně záležet. Jen se podívejte na zmíněná videa v článku a sami uvidíte.

Na asymetrické prvky hry více hráčů si už posvítil Aleš, připomeňme však, že mezi kvality multiplayeru Arkham Origin bude patřit trojice stran - Baneovi nohsledi, Jokerovi nohsledi a Batman+Robin, kteří spolu budou navzájem zápasit.

Element superhrdinů, zasahujících do přestřelek přesily banditů, působí jako správně vyvážený, a zároveň podtrhuje odlišenou hratelnost v multiplayeru. Zatímco superhrdinové mapou poletují jako o život, nohsledi střílejí všude možně - ani s kvérem si však nemohou být jistí, že je zezadu nesejme jeden z vigilantů.

Třeba však máte jiný názor a oceníte vlastní náhled. První dvě videa mají kolem deseti minut a ukazují svižné zápolení Batmana s Robinem, zbylá dvě pak kolem půl hodiny a vykreslují naopak perspektivu gangsterů.

 

Nejnovější články