Sledujte první zápas z brutální sportovní parodie Blood Bowl 2
zdroj: tisková zpráva

Sledujte první zápas z brutální sportovní parodie Blood Bowl 2

15. 4. 2014 14:23 | Video | autor: Aleš Smutný |

Americký fotbal zasazený do světa Warhammer Fantasy se vrací! Blood Bowl 2 je pokračování nadějného, ale v některých ohledech zbytečně chybového prvního dílu od Cyanide. Jestli dvojka nedostatky prvního dílu odstraní, to opravdu nevíme, ale proč se trápit něčím takovým, když se můžete podívat na video, které otevírá novou sezonu zápasem dvou nesmiřitelných protivníků.

Na jedné straně stojí Reiklandští plenitelé a proti nim orci z Vydloubnutého oka. Jak zápas dopadne se vlastně nedozvíme, ale podíváme se alespoň na první touchdown. Cyanide se zatím vůbec nevyjádřili, kdy Blood Bowl 2 vyjde, ani na jaké platformy. Hra by měla nabídnout vylepšenou grafiku, což je patrné i z videa, byť zrovna animace střetů by ještě zasloužily nějakou tu péči.

Jinak by ale měl mít Blood Bowl 2 všechny krvavé propriety brutálního sportu. Hra přinese kampaň, kde se skrze sérií zápasů a událostí budete snažit dostat svůj tým na vrchol, ale i prostou ligovou sezonu, ve které máte pod palcem management jednoho týmu napříč herními sezónami. Chybět ve hře nebude ani multiplayer, protože co by to bylo za sportovní hru bez zápolení živých hráčů.

zdroj: Archiv

Nejnovější články