Simáci slaví na večírku vydání Sims 4
zdroj: tisková zpráva

Simáci slaví na večírku vydání Sims 4

25. 8. 2014 10:13 | Video | autor: Aleš Smutný |

Na sérii Sims jsem zanevřel během hraní prvního dílu, kdy můj simák jen bezmocně přihlížel tomu, jak mu zloděj bere TV, na kterou si těžce vydělal. Nečinný produkt konzumní společnosti, který ani neumí praštit zloděje hasičákem po hlavě jsem smazal a radši šel šetřit na reálnou TV. Nicméně Sims jsou stále, dlouhodobě oblíbeným „simulátorem“ a jejich čtvrtý díl nejspíše nezůstane u fanouškovské základny nepovšimnut.

Ta se dočká už za týden a kousek, přesněji řečeno 4. září, kdy Sims 4 vychází na PC a Mac. S předstihem to pak připomíná nový trailer, který evokuje jednu velkou party a připomíná, jak moc se trendy ve společnosti mění. Místo záběrů na zařizování domu tu je spíše série více či méně povedených vztahů mezi postavami, momentky jakoby focené mobilem a k tomu twitterové hashtagy.

Nicméně ani Sims 4 nebude jen velký večírek, ale přijde na řadu i smrt, tentokrát i ve formě smíchu. Takže ne, aby váš simácký svěřenec měl v životě moc zábavy. Kromě tradičních vylepšení, jako jsou nové kusy nábytku se do hratelnosti silně promítne fakt, že simáci zvládají multitasking, přičemž hlavně emoce se projeví do jejich každodenních činností.

zdroj: Archiv

Nejnovější články