Sci-fi horor Caffeine straší s IndieGoGo trailerem
zdroj: tisková zpráva

Sci-fi horor Caffeine straší s IndieGoGo trailerem

1. 4. 2014 13:21 | Video | autor: Aleš Smutný |

V roce 2097 už je Země přelidněná a většina lidstva přišla na to, co naše redakce už dávno ví – že caffeine (kofein) je to nejlepší, co vás udrží na nohou a ve stadiu přiměřené spokojenosti. Jenže když na kofeinu jedou (a tady už platí, že je z něj droga) všichni, stává se z něj nedostatkové zboží a těží se, kde  může, což v budoucnosti znamená hlavně ve vesmíru.

Vy jste na takové základně, která těží tuhle vzácnou surovinu a jste na ní sami. Což je nepředpokládané, protože tady mělo být mnohem víc lidí. Otázka je, co se s nimi stalo a jestli tu jste opravdu sami. Na sci-fi hororové adventuře Caffeine pracuje jeden člověk, Dylan Browne, ve svém volném čase a nyní, jak sliboval, se hrou vyrazil na IndieGoGo, kde prosí o celkem střízlivých 80 tisíc dolarů.

Caffeine je hodně založený na vyprávění a vychutnávání si klaustrofobní atmosféry a nacházení jednotlivých zpráv a řešení puzzlů. Ve hře nebudou zbraně, ale místo nich půjde „využívat prostředí“, takže na nějakou akci přeci jen dojde. Nebo náznak akce. Jak ale naznačuje nový trailer, nebude třeba mít obavy, že byste neměli obavy. Můžete si na něm ale všimnout ještě něčeho. Autor hru nakonec vytváří v Unreal Engine 4, na který přešel z trojky. Pokud chcete na vývoj téhle zajímavě vypadající hry, na níž dře jeden člověk přispět, můžete zde.

zdroj: Archiv

Nejnovější články