Saints Row: Gat Out of Hell vyrukuje se smilstvem, obžerstvím a další pěticí hříšných zbraní
zdroj: tisková zpráva

Saints Row: Gat Out of Hell vyrukuje se smilstvem, obžerstvím a další pěticí hříšných zbraní

15. 10. 2014 19:30 | Video | autor: Petr Poláček |

Sedm smrtelných hříchů podle katolické církve asi znáte. Možná ne z Bible, ale určitě díky filmu Se7en od Davida Finchera. Pýcha, lakomství, závist, hněv, smilstvo, obžerství a lenost ale nejsou jenom hříchy, nýbrž i vše vysvětlující názvy zbrusu nových zbraní, které nabídne standalone (nepotřebuje základní hru) datadisk Saints Row: Gat out of Hell, který vyjde v druhé polovině ledna příštího roku pro PC, PS3, PS4, Xbox One a X360.

Série Saints Row je známá pro své bizarní a zároveň i vtipné zbraně (dubstep gun), což Gat out of Hell zdůrazní sedmi novými kousky, jejichž funkcionalita je do značné míry daná názvem. Třeba zbraň s názvem lenost má podobu křesla s rotačáky na obou stranách a umožní Gatovi likvidovat nepřátele z pohodlí křesla. No a zbraň s názvem obžerství nacáká na cíl bůhvíjaký hnus, na který se pak vrhnou okolostojící nepřátelé a nebožáka požerou.

Zbytek zbraní se nese v podobném duchu, což názorně představuje video někde okolo. Pokud vás série Saints Row bere, ze záběrů videa budete pravděpodobně na větvi. Skoro stejně jako z informace, že Saints Row: Gat out of Hell vyjde na výše uvedených platformách 23. ledna 2015, což je o celý týden dříve než Volition a Deep Silver původně plánovali. Jak s vědomím tohoto faktu dnes usnu netuším, ale ono to nějak půjde...

Nejnovější články